STOMATOLOGIE LASER

PROGRAMĂRI LA

(004) 0787 698 416

Tratamente prin lumină

Tratamentele din zona de stomatologie laser implică cea mai recentă tehnologie stomatologică. Beneficiile lor se văd în ariile vaste de acoperire, rapiditate şi lipsa durerilor. Laserul este dispozitivul optic ce emană şi concentrează energia printr-un fascicul de lumină continuu şi monocromatic. Fasciculul de lumină este absorbit direct de ţesuturi, asupra cărora acționează în mai multe feluri. În funcţie de intervenţie: le secţionează, opreşte hemoragia din interiorul lor, le dezinfectează, albeşte şi le biostimulează.  

Non invazivă

Stomatologia cu laser dentar este cea mai noninvazivă formă de tratament, în acest moment. În plus, nu necesită anestezic local, decât dacă include şi o altă intervenţie. Odată aflat în gingie, laserul generează mai multe efecte, printre care:
  • Reacţii termice: Temperatura locală creşte şi poate ajunge chiar şi la 100° C, în cazul inciziei şi exciziei unui ţesut.
  • Reacţii chimice: Ţesuturile deţin anumiţi pigmenţi ce devin fluorescenţi în contact cu lumina de laser şi pot arăta locul unde sunt carii. Lumina poate transmite chiar şi unde de şoc locale, ce au efect abraziv şi pulverizator.

Laser EPIC

Rana Art Dent foloseşte EPIC™ X (produs de BIOLASE), un dispozitiv versatil cu diodă, ce deţine aprobarea FDA (S.U.A.) în terapia durerii, ce elimină temporar durerile minore din zona maxilo-facială. Acest laser stomatologic are şi opţiunea ComfortPulse, care transmite impulsuri scurte către ţesut şi sporeşte confortul din timpul intervenţiei. Serviciile Rana Art Dent de stomatologie laser includ, dar nu se limitează la:
  • Gingivectomie: Îndepărtează sau reconstituie ţesut gingival, în afecţiunile cronice;
  • Gingivoplastie: Reface ţesutul sănătos din jurul dinţilor sau îi schimbă forma, după caz;
  • Decapusonare: Intervenţia care îndepărtează gingia de pe molarul de minte şi îl ajută să erupă;
  • Frenectomie: Intervenţia prin care se scurtează sau se schimbă poziţia frenului (ţesutul ce limitează mişcările făcute de limbă şi buze);
  • Albire dinţi: Laserul este agentul activ care acţionează pentru albirea dinţilor. Tehnica de albire laser este rapidă, noninvazivă şi cu rezultate durabile.
Stomatologia cu laser poate fi rezumată la cea mai promiţătoare ofertă a sa: tratamentele sunt mai precise şi eficiente, fără dureri şi cu ţesuturi afectate la minimul posibil. La Rana Art Dent, intervenţiile de stomatologie laser au preţuri excepţionale. Echipa de medici foloseşte laserul astfel încât pacienţii să simtă doar confortul din lucrul cu lumina. Află mai multe în cabinetul nostru!

Pacienți fericiți și mulțumiți

ServiciuPreț (Lei)
Drenaj abces75
Sigilare dinte permanent150

LASER EPIC

Frenectomie cu laser500

Servicii dentare

Tot ce ai nevoie pentru dinti sanatosi si frumosi

Informații utile și resurse despre stomatologia cu laser