fbpx

IMPLANT DENTAR

PROGRAMĂRI LA

(004) 0787 698 416

Implant dentar rapid și de durată în Tineretului, Sector 4

Ce este un implant dentar? Un implant dentar reprezintă cea mai eficientă soluție stomatologică de înlocuire a unui dinte (sau a mai multor dinți) atunci când aceștia lipsesc sau nu mai pot fi tratați prin metode clasice.

Avantajul unui implant dentar rezidă în faptul că dinții noi implantați sunt perfect compatibili biologic cu dinții și structura osoasă naturale.

Mai mult, dinții implantați asigură toate funcțiile dinților naturali, îmbunătățindu-vă nu numai calitatea vieții, ci și asigurându-vă o sănătate orală optimă pe termen foarte lung.

În ce constă un implant dentar?

Un implant dentar reprezintă un dinte care are rolul de a înlocui un dinte natural din punct de vedere funcțional și estetic. Implantul este constituit din trei părți:

 • Rădăcina viitorului dinte implantat sub forma unui șurub de titan care se fixează în os;
 • Un bont protetic temporar, care ține loc de coroană până la montarea coroanei definitive;
 • Coroana dentară definitivă, de culoarea și forma dintelui natural, construită din zirconiu-ceramică.
dr rabah

Etapele implantului dentar

Odată ce ați solicitat o consultație în clinica noastră de implant dentar din Bucuresti, Sectorul 4, specialistul nostru în implantologie, Dr. El Rabah Rabah, va iniția procesul implantului dentar cu o evaluare inițială.

Specialistul implantolog decide dacă sunteți un candidat potrivit pentru un implant, stabilind totodată tipul de anestezie optimă, precum și necesitatea unei intervenții de tip sinus lift. Tot în această etapă, expertul în implantologie poate recomanda efectuarea unor analize suplimentare sau recoltarea de sânge a pacientului pentru implementarea tehnologiei cu membrană PRF.

Odată ce parametrii implantului au fost stabiliți iar pacientul se află sub anestezie, procesul implantului dentar începe cu pregătirea gingiei și a osului pentru introducerea implantului.

În această etapă medicul specialist poate recurge la tehnici inovatoare care permit introducerea facilă a implantului fără efecte secundare, accelerează formarea de țesut osos și grăbesc vindecarea. Două dintre procedurile de ultimă generație utilizate în clinica noastră din Tineretuluisector 4Bucuresti sunt tehnologia cu plasmă sangvină (membrana PRF) și procedura de sinus lift.

Obținută din sângele recoltat de la pacient, membrana PRF, cu care lucrează medicii Rana Art Dent, are un conținut bogat de elemente care ajută la stabilizarea implantului și vindecarea țesuturilor. Membrana se aplică direct la locul intervenției pentru a face orice procedură de chirurgie dentară (așadar și implantul dentar) mai eficientă.

Procedura de sinus lift, beneficiind și ea de avantajele utilizării membrane PRF, reprezintă o procedură chirurgicală de ultimă generație cu efecte pozitive evidente în cazul implantului dentar. Intervenția de sinus lift reprezintă elevarea membranei sinusale și este necesară atunci când mărimea și poziția sinusurilor nu permit un implant dentar corect.

În această etapă, medicul implantolog fixează în os rădăcina din titan a viitorului dinte, prescriindu-i pacientului un tratament post-operator care grăbește vindecarea.

După un interval de aproximativ 7 zile, specialistul în implant dentar va îndepărta firele de sutură.

Bontul temporar se atașează de implant numai după o perioadă cuprinsă între 3 și 6 luni (sau numai odată cu vindecarea deplină a osului și structurarea corespunzătoare a celulelor osoase în jurul implantului). Bontul de vindecare se păstrează între 7 și 14 zile.

După ce ați urmat toate indicațiile medicului, iar acesta a ajuns la concluzia că implantul poate fi finalizat, se atașează coroana definitivă. Specialistul implantolog lucrează cu tehnicianul dentar, clinica Rana Art Dent Tineretului beneficiind și de un laborator de tehnică dentară de ultimă generație, pentru a realiza coroana finală.

Ce tipuri de implanturi dentare folosim în clinica Rana Art Dent Sector 4?

Tipuri de Implant Dentar

Clinica noastră, situată la 2 minute de metrou Tineretului, reprezintă un adevărat centru de excelență în implant dentar. Specialiștii noștri folosesc trei tipuri principale de implanturi:

 • ROOTT (produs în Elveţia)
 • Megagen (Coreea)
 • Bredent (Germania)

Tehnologia Bredent, bazată pe sistemul SKY fast & fixed le permite pacienților să primească implanturile dentare împreună cu o lucrare provizorie fixă în același timp, de exemplu. Implanturile Megagen, pe de altă parte, oferă o tehnologie avansată, bazată pe crearea de nano-structuri osoase.

Pentru a lua cea mai bună decizie privind tipul de implant care să vă restaureze complet funcțiile și aspectul, discutați în detaliu cu specialiștii noștri din clinica Rana Art Dent sector 4. În funcție de situația dvs., echipa noastră de specialiști în implantologie vă vor recomanda cele mai bune soluții personalizate cu efecte benefice pe termen lung.

Implant Dentar Fast and Fixedimplant Dentar Rapid în mai puțin de 24 de ore!

Clinica Stomatologica Rana Art Dent vă oferă o nouă tehnică ultramodernă: “Fast and Fixed“, încărcare imediată prin înşurubare pentru implant şi lucrare fixă, totul în mai puțin de 24 de ore! Aflati mai multe despre implantruile dentare Fast & Fixed si Care sunt etapele tratamentului cu implanturi dentare Blusky Fast & Fixed pe >>> https://rana-art-dent.ro/implant-dentar-fast-fixed-24-ore-rapid-intr-o-zi/

Implant-Dentar-Fast-Fixed-Rapid-434-min

De ce este necesar un implant dentar?

Atunci când, din diferite motive, pierdem un dinte sau mai mulți, suferim o serie de consecințe negative, atât din punctul de vedere al stării de sănătate, cât și din cel al calității vieții în general. Rolurile pe care le îndeplinește un implant dentar pot fi rezumate după cum urmează:

 • Restaurarea funcției de masticație. Implantul dentar funcționează exact ca un dinte natural, permițându-vă să consumați toate alimentele preferate, fără restricții și fără disconfort. Pe de altă parte, masticația defectuoasă cauzată de lipsa unor dinți poate duce în timp la probleme gastro-intestinale.
 • Restaurarea aspectului și funcțiilor cavității orale. Cu timpul, lipsa unor dinți duce la migrarea celorlalți dinți rămași, pentru a acoperi golul creat, ajungându-se astfel la perturbări de estetică, masticație și vorbire. Mai grav, dacă dintele sau dinții care lipsesc nu sunt înlocuiți cu un implant dentar, osul se resoarbe, făcând implantarea foarte dificilă, costisitoare, și de lungă durată.
 • Nu în ultimul rând, un implant dentar realizat la timp vă redă aspectul sănătos al zâmbetului, încrederea în sine și simetria trăsăturilor faciale

 

Ce trebuie să mai știți despre implanturile dentare?

Pentru a vă face o idee cât mai clară legată de implanturile dentare, mai jos vom răspunde la cele mai frecvente întrebări ale pacienților noștri din clinica Rana Art Dent Bucuresti, sector 4:

 1. Cât de dureroasă este intervenția?

Intervenția poate fi comparabilă cu o extracție dentară. Așa cum menționam, în etapa de evaluare și luând în considerare istoricul pacientului, medicul specialist va decide asupra celei mai bune forme de anestezic.

 1. Cât de dureroasă este perioada de după implant?

Disconfortul după implant poate dura în jur de 48 de ore. Medicul specialist vă va prescrie medicație anti-inflamatoare pentru a reduce acest disconfort.

Edentație totala 4 Implanturi Dentare Rapide cu încarcare imediată!
 1. Ce restricții de alimentație există în timpul procedurii de implant?

Imediat după pregătirea gingiei și a osului și montarea șurubului de titan, este posibil să suferiți un edem temporar (umflătură a gingiei) care să vă provoace disconfort atunci când consumați alimente solide. Cu toate acestea, puteți reveni la alimentația dvs. normală în câteva zile de la procedură, mai ales dacă urmați tratamentul post-operator recomandat de medic în mod corect.

 1. Cât durează o procedură de implant dentar?

De la începutul și până la finalul ei, incluzând vizitele regulate la cabinet și timpii de așteptare necesari vindecării țesutului osos, implantul dentar poate dura între 6 și 9 luni.

 1. Cum îngrijesc implantul dentar până la montarea coroanei definitive?

Medicul specialist vă va oferi un set complet de instrucțiuni de îngrijire a cavității bucale, dar în general, se respectă regulile obișnuite ale igienei dentare. Acestea vor fi reluate odată cu montarea coroanei definitive și urmate zilnic.

 1. Care este rata de succes a implanturilor dentare?

Având în vedere noile tehnologii de pe piață și materialele biocompatibile utilizate în cabinetul nostru, rata de succes a unui implant este de 95% și 98%.

 1. Cât rezistă implantul dentar?

Integritatea pieselor de titan este garantată pe viață de către producători. Cu o îngrijire orală riguroasă și cu vizite regulate la medicul stomatolog, implanturile rezistă fără intervenții pe o perioadă cuprinsă între 10 și 30 de ani.

 1. Există restricții la procedura de implant dentar?

Deși vârsta pacientului adult nu reprezintă o restricție (implanturi dentare nu se fac la copii), anumite probleme de sănătate trebuie avute în vedere (afecțiuni cardiace grave, diabet, ciroze hepatice și altele). Anamneza pacientului (istoricul sănătății acestuia) este unul dintre cele mai importante subiecte de discuție în prima etapă, cea a evaluării inițiale.

Lucrare din Zirconiu pe Implant si Bont Protetic

Implantrui Dentare urmate de Lucrari Protetice Metalo-Ceramice!

Implantrui Dentare Lucrari Protetice Metalo ceramice!

Intervenţiile de implant dentar au preţuri excepţionale, iar efectele lor sunt vizibile pe termen lung. Vino să discuţi mai multe cu medicii noştri despre implant, la Clinica Stomatologica Rana Art Dent din sectorul 4, între Tineretului şi Timpuri Noi!

Pacienți fericiți și mulțumiți

LARY IS.
LARY IS.
Bucuresti
Read More
Felicitari ! Datorita unei experiente proaste imi era frica sa merg la dentist dar datorita profesionalismului , rabdarii si calitatii serviciilor , datorita d-nului dr si a asistentei dansului Dna Mirela Elena Vatasescu acum am o dantura asa cum mi-am datorit fara teama de a merge la dentist. Sunteti niste oamenii minunati ! Va multumesc!
BOGDAN M.
BOGDAN M.
Bucuresti
Read More
Recomand, mediu curat, oameni profesioniști, am fost la ei pentru tratarea unei carii și sunt foarte mulțumit, raportul calitate-preț este excelent!
ServiciuPreț (Lei)

IMPLANTURI DENTARE PRET

Implant dentar bredent Germania (include bont protetic)3100
Implant dentar Megagen AnyRidge (include bont protetic)3000
Implant JD EVOLUTION (italian)2200
Fast & Fixed 4 implanturi mandibulare si lucrare provizorie15000
Sistem Fast & Fixed lucrare inferioara (mandibula) - Lucrare fixa definitiva BioHPP + Garnitura dinti compozit prefabricate7500
Sistem Fast & Fixed lucrare inferioara (mandibula) - Lucrare fixa definitiva BioHPP + Zirconiu12500
Sistem Fast & Fixed lucrare inferioara (mandibula) - Lucrare fixa Definitiva BioHPP + Zirconiu Coroana + E. Max Ceram Vip15000
Fast and fixed 6 implanturi maxilar superior si lucrare provizorie22500
Sistem Fast & Fixed lucrare superioara (maxilar) + Garnitura dinti compozit prefabricate7500
Sistem Fast & Fixed lucrare superioara (maxilar) - Lucrare fixa Definitiva BioHPP + Zirconiu16000
Sistem Fast & Fixed lucrare superiora (maxilar) - Lucrare fixa Definitiva BioHPP + Zirconiu Coroana + E. Max Ceram Vip20000
Sinus lift deschis cu aditie de os3500
Membrana A-PRF750
Sinus lift inchis1000
Aditie os/0.5g750
Membrana resorbabila/una750

Informații utile și resurse despre implanturi dentare

Multumim! Impreuna construim o lume mai fericita!

Ne poti lasa de asemenea un testimonial pe care sa-l afisam direct pe site-ul nostru completand formularul de mai jos.