CHIRURGIE DENTARĂ

PROGRAMĂRI LA

(004) 0787 698 416

Intervenţii de profilaxie şi tratament

Chirurgia dentară sau dento-alveolară presupune:

  • extracții dentare;
  • rezecţii apicale;
  • chiuretaj dentar sau gingival;
  • adiţie şi modelare de os.

Toate aceste intervenţii sunt aplicate fără disconfort sau dureri, în clinica Rana Art Dent. Medicii noştri învaţă constant noi metode prin să care trateze cât mai eficient şi rapid cazurile. Iar acestea pot varia de la cea mai simplă extracţie de dinte şi până la cel mai dificil chiuretaj gingival.

Cea mai des întâlnită formă de chirurgie dentară este extracţia, la care medicii apelează atunci când un dinte este prea deteriorat de carii sau infecţii. Pacienţii vin şi pentru intervenţii de extracţie măsea de minte pentru că, cel mai adesea, aceasta pune presiune pe celelalte măsele. Cazurile dificile de extracţie de molar de minte apar atunci când molarul are o poziţie vicioasă, care îl împiedică să iasă în totalitate din gingie.

Ambele dintre situaţiile de mai jos se pot rezolva cu ajutorul extracţiilor executate de medicii noştri.

  • Molar de minte semiinclus: Molarul perforează gingia parţial şi poate provoca inflamaţii şi carii, pentru că este greu de curăţat.
  • Molar de minte inclus: Molarul nu are spaţiul necesar să erupă din cauza gingiei, osului sau altui dinte. Dintele rămas în gingie modifică poziţia dinţilor vecini.

 

Intervenţia de chiuretaj parodontal (curăţare produndă a dintelui inflamat, sub anestezie, care ajunge şi în zonele de sub gingie), care se face după detartraj, îndepărtează ţesuturile de granulaţie (ţesutul vascularizat, de culoare roşu-închis, ce apare în cazul inflamaţiilor cronice, la rădăcina dintelui) din pungile gingivale (spaţiul unde unitatea dintre dinte şi gingie este întreruptă) şi, astfel, curăţă zona afectată de inflamaţie. Chiuretajul parodontal este important în tratamentul paradontozei şi are rezultate vizibile, chiar şi în cazurile avansate.

Pe lângă extracţii, chirurgia dentară include şi:

  • Tratament pentru abces dentar;
  • Infecţii dentare;
  • Imobilizare dinte;
  • Chiuretaj subgingival.

 

Disconfortul deja are rol de legendă urbană, atunci când vine vorba despre chirurgie dentară.

Medicii din echipa Rana Art Dent sunt susţinuţi şi de tehnologie, dar şi de cunoştinţele pe care le îmbogăţesc constant, pentru a face ca acel grad de disconfort să dispară în timpul intervenţiilor, dar şi după. Te aşteptăm la cabinetul din sector 4, Bucureşti!

Pacienți fericiți și mulțumiți

ServiciuPreț (Lei)

CHIRURGIE DENTARA PRET

Extractie monoradicular200
Extractie pluriradiculara maxilar sup.250
Extractie pluriradiculara mandibulara250
Extractie molar de minte erupt complet maxilar300
Extractie molar de minte erupt complet mandibular350
Extractie molar de minte inclus650
Descoperire dinte inclus200
Incizie abces200
Imobilizare/dinte100
Rezectie apicala500
Tratament alveolita200
Sutura100

Servicii dentare

Tot ce ai nevoie pentru dinti
sanatosi si frumosi

Informații utile și resurse despre chirurgie dentară