ALBIRE DINȚI

PROGRAMĂRI LA

(004) 0787 698 416

Recapătă culoarea naturală a danturii sănătoase

Ce soluţii există pentru atunci când dinţii au început să se îngălbenească, iar zâmbetul tău nu te mulţumeşte, ca înainte? Tratamentul de albire dinţi făcut într-un cabinet stomatologic este cea mai sigură metodă la care poţi apela.

Albirea implică o serie de tratamente, de la detartaj şi până la faţete şi aparate ortodontice, care nu se concentrează doar pe culoare, ci şi pe protecţie.

Cum se întâmplă albirea în sine?

Şedinţa de albire dinţi la Rana Art Dent durează între o oră şi două ore, iar rezultatele se văd imediat. Cel care albeşte dinţii este gelul concentrat, pe bază de peroxid de hidrogen. Înainte să îţi albească dinţii, medicul verifică potenţiale urme de mineralizare şi carii ascunse şi cauzele pentru care pot apărea pete pe dinţi. Atunci, are loc şi un detartraj, care elimină eventualele pete pe dinţi ce apar de la placa bacteriană. Apoi, stomatologul trece la una dintre metode:

  • Albire dinţi cu laser Epic: Laserul Epic este un dispozitiv lansat recent, care este mai puţin invaziv decât lampa cu fotopolimerizare. Stomatologul aplică gelul, iar smalţul îl absoarbe, în timp ce laserul acţionează. Procedura cu laser durează mai puţin decât în alte cazuri, iar rezultatele sunt mai durabile.
  • Albire Opalescence: Deşi poate fi aplicat şi acasă, recomandăm ca tratamentul cu gel Opalescence să fie făcut în cabinetul stomatologic. Medicul aplică gelul pe gutiere şi, apoi, le fixează pe dinţi. Gutiera trebuie purtată 4 – 10 ore, în funcţie de recomandare. Ca preţ, albirea Opalescence este mai convenabilă, iar rezultatele ei pot dura până la trei ani.

 

Ce mai implică procesul de albire dinţi?

Pentru ca tratamentul de albire dinţi să fie unul sigur, trebuie să facă parte dintr-un întreg proces. Acesta mai conţine şi:

  • Înainte: Un periaj profesional;
  • După: Fluorizare, care are loc imediat după albire şi desensibilizează dinţii, care devin mai puternici. Acest tratament nu duce la fluoroză (intoxicaţia cu fluor).

După albire, nu este recomandat să consumi sucuri acidulate sau colorate, ceai, cafea sau să fumezi. Ele sunt cauze ale îngălbenirii dinţilor ce pot reveni oricând, chiar şi imediat după albire.

În plus, nu recomandăm produse de albire dinţi din comerţ sau metode alternative de încercat acasă. Pentru o nouă albire, te aşteptăm la cabinet la 8 – 12 luni după primul tratament.

Pentru o şedinţă de albire dinţi fără efecte secundare, te aşteptăm în sectorul 4, între staţiile de metrou Tineretului şi Timpuri noi!

Aflati mai multe despre Albirea dintilor pareri pro si contra

Pacienți fericiți și mulțumiți

ServiciuPreț (Lei)
Aditie os/0.5g750
Membrana resorbabila/una750

ALBIRE SI PROFILAXIE PRET

Albire opalescence (include gutiere)950
Gutiere albire200
Gutiere bruxism250
Pachet profilaxie (detartraj ultrasunete + periaj profesional + air flow)350
Pachet profilaxie (detartraj ultrasunete + air flow)300
Ultrasunete150
Air flow150

Echipa Rana Art Dent

Stomatologie generala si implantologie

Stomatologie generala, ortodontie si pedodontie

Crezi ca serviciile Rana Art Dent pot fi imbunatatite?

lasa-ne un feedback care sa ne ajute sa ne imbunatatim serviciile

Informații utile și resurse despre menținerea și albirea dinților