STOMATOLOGIA RANA ART DENT

Str. Lânăriei nr. 5, etaj 1, sector 4, București

PROGRAMĂRI LA

(004) 0787 698 416

affordable.png

STOMATOLOGIE

Performanță la standarde înalte

RADIOLOGIE DENTARĂ

Totul intr-un singur loc

TEHNICA DENTARĂ

100% pasiune și materiale de cea mai bună calitate

CLINICA RANA ART DENT

Dr. El Rabah Rabah a înfiinţat clinica stomatologică Rana Art Dent, în anul 2006. În prezent, Rana Art Dent dispune de 3 cabinete stomatologice dotate cu aparatură nouă şi performantă. Ca să ajungi la cabinetul stomatologic din sectorul 4, ai nevoie de 2 minute de la staţia de metrou Tineretului sau 10 minute de la staţia Timpuri noi.

Echipa noastră de medici are pregătire profesională continuă şi foloseşte materiale şi tehnologie medicală de ultimă generaţie. Ei îţi garantează calitatea şi profesionalismul pentru orice fel de tratamente stomatologice pentru copii şi adulţi. Aici, poţi să alegi dintre servicii de albire dinţifluorizarechirurgie dentarăstomatologie laserimplanturi dentare sau aparate dentare ori detartraje profesionale.

Echipa Rana Art Dent

Clinica Rana Art Dent din Sector 4, Zona Tineretului si-a castigat o reputatie excelenta in implantologie dentara datorita expertizei Dr. El-Rabah Rabah. Cu o Experienta de peste 30 de ani in medicina dentara si implantologie si dupa numeroase cursuri de specializare, Dr. Rabah a profesat cu succes in tara si strainatate, devenind o garantie a succesului implanturilor dentare.

Clinica Rana Art Dent dispune şi de un laborator de tehnică dentară propriu, care este dotat cu echipamente de ultimă generaţie, printre care şi cel de frezare de precizie în tehnica CAD/CAM. Aici, tehnicienii noştri au grijă ca lucrările protetice fixe şi mobile să fie precise şi impecabile, pentru ca tu să te bucuri de un zâmbet perfect şi confortabil. Acest tip de frezare face ca lucrarea ta să fie gata în două – patru zile, în loc de o săptămână. Laboratorul se află în clădirea cabinetului stomatologic.

Va asteptam la o Consultatia Generala!
? Programari la: 0787 698 416
? Strada Lânăriei, nr. 5, sector 4, București, România
Google Maps >>> http://bit.ly/2M0j4OH

CABINETUL RANA ART DENT

Echipa Rana Art Dent