fbpx

Stomatologia Rana Art Dent

Str. Lânăriei nr. 5, etaj 2, sector 4, București
PROGRAMĂRI LA
(004) 0787 698 416

STOMATOLOGIE

Performanță la standarde înalte

Radiologie dentară

Totul intr-un singur loc

Tehnica dentară

100% pasiune și materiale de cea mai bună calitate

Clinica Rana Art Dent

Dr. El Rabah Rabah a înfiinţat clinica stomatologică Rana Art Dent, în anul 2006. În prezent, Rana Art Dent dispune de 3 cabinete stomatologice dotate cu aparatură nouă şi performantă. Ca să ajungi la cabinetul stomatologic din sectorul 4, ai nevoie de 2 minute de la staţia de metrou Tineretului sau 10 minute de la staţia Timpuri noi.

Echipa noastră de medici are pregătire profesională continuă şi foloseşte materiale şi tehnologie medicală de ultimă generaţie. Ei îţi garantează calitatea şi profesionalismul pentru orice fel de tratamente stomatologice pentru copii şi adulţi. Aici, poţi să alegi dintre servicii de albire dinţi, fluorizare, chirurgie dentară, stomatologie laser, implanturi dentare sau aparate dentare ori detartraje profesionale.

Clinica Rana Art Dent din Sector 4, Zona Tineretului si-a castigat o reputatie excelenta in implantologie dentara datorita expertizei Dr. El-Rabah Rabah. Cu o Experienta de peste douazeci de ani in medicina dentara si implantologie si dupa numeroase cursuri de specializare, Dr. Rabah a profesat cu succes in tara si strainatate, devenind o garantie a succesului implanturilor dentare.

Clinica Rana Art Dent dispune şi de un laborator de tehnică dentară propriu, care este dotat cu echipamente de ultimă generaţie, printre care şi cel de frezare de precizie în tehnica CAD/CAM. Aici, tehnicienii noştri au grijă ca lucrările protetice fixe şi mobile să fie precise şi impecabile, pentru ca tu să te bucuri de un zâmbet perfect şi confortabil. Acest tip de frezare face ca lucrarea ta să fie gata în două – patru zile, în loc de o săptămână. Laboratorul se află în clădirea cabinetului stomatologic.

Va asteptam la o Consultatia Generala!
? Programari la: 0787 698 416
? Strada Lânăriei, nr. 5, sector 4, București, România
Google Maps >>> http://bit.ly/2M0j4OH

Vezi laboratorulul nostru de tehnică dentară
abces dentar

DOCTORII RANA ART DENT

Echipa noastră te aşteaptă într-un mediu prietenos şi relaxant pe strada Lânăriei nr. 5, sector 4, la doar 2 minute distanță de stația de metrou Tineretului. Medicii noștri vor răspunde tuturor nevoilor şi exigenţelor tale.

CABINETUL RANA ART DENT

Scurt Istoric

Se deschide Clinica Stomatologica Rana Art Dent

În anul 2006 doctorul stomatolog Rabah El Rabah deschide în România prima clinică Rana Art Dent situată în zona Tineretuui (bd. Gh. Șincai) având la bază o experiență de peste 16 ani în domeniu.

Membrana PRF

Clinica Rana Art Dent implementează pentru pacienții săi ultima descoperire revoluționară din domeniul chirurgiei dentare osoase regenerative – Membrana PRF.

Tratamente Laser si Radiologie dentara digitala

Anul 2015 marchează un nou început – tratamente fără durere. Secția de chirurgie beneficiază de tehnologie moderna în domeniu – Laser Epic X (BIOLASE).

Tot în acest an se înființează și secția de Radiologie dentară digitală.

3 cabinete stomatologice

Clinica Rana Art Dent se extinde de la 2 cabinete stomatologice la 3. Tot în acest an sunt făcute noi investiții în Laboratorul de Tehnică Dentară.

Crestem impreuna

În prezent, echipa Rana Art Dent este formată din 27 de specialiști.