STOMATOLOGIE COPII

(PEDODONŢIA)

PROGRAMĂRI LA

(004) 0787 698 416

Vizita la dentist poate fi plăcută pentru cei mici

Stomatologie Copii Bucuresti Sector 4Medicii de la Rana Art Dent ştiu că, pe lângă joacă, copilăria înseamnă dinţi care se schimbă, în dezvoltare sau care au nevoie de tratamente, ca să nu aibă consecinţe în adolescenţă. Serviciile de stomatologie copii înseamnă şapte medici pregătiţi şi comunicativi, care se ocupă de potenţialele probleme ale vârstei.

 

Ce implică pedodonţia?

Pedodonţia este specializarea stomatologică ce acoperă tratarea şi îngrijirea dinţilor la copii. În zona de stomatologie pediatrică, tratamentele sunt atât pentru dinţi temporari (așa-zișii dinți de lapte), cât şi pentru dinţi permanenţi.  Serviciile de acest gen sunt:

  • Periaj profesional/air flow: Periajul profesional curăţă dinţii de placa bacteriană şi tartrul care se poate depune. Tehnica de air flow face ca periajul să fie fără durere, mai ales în cazul copiilor cu dinţi sensibili.
  • Obturaţie glassionomer dinte temporar (de lapte): Glassionomerul (ionomer de sticlă) este potrivit pentru obturaţii mici. Materialul eliberează fluor, care protejează dintele.
  • Extracţie dinte temporar (de lapte): Extracţia făcută la stomatolog şi nu improvizată acasă înseamnă că medicul se va asigura, după procedură, că zona este dezinfectată şi că nu au rămas urme din rădăcină.
  • Extirpare-tratament canal/şedinţă: Are loc atunci când pacientul are o carie profundă, care are nevoie de intervenţii asupra canalului. Tratamentul vindecă infecţia bacteriană de la rădăcina dintelui, cauzată de carie.
  • Obturaţie canal: Canalul dintelui este obturat după ce dintele este curăţat. Apoi, zona unde a fost caria este acoperită cu un material compozit, în cazul dinţilor permanenţi.
  • Drenaj abces: Abcesul este comun la copii şi poate apărea fără simptome premergătoare. Prin drenaj, stomatologul îndepărtează conţinutul abcesului.

Sigilare dinte permanent: Sigilarea păstrează dintele sănătos şi ferit de carii. Dentistul aplică un compozit pe suprafaţa dintelui, ce îl protejează de bacterii

 

Diplome Stomatologice Pentru Copii

Diplome de Merit pentru Indeplinire si Urmarire Tot Tratamentul Stomatologic pentru Copiii

Clinica Stomatologica Rana Art Dent din sectorul 4 va ofera o atmosfera prietenoasa pentru cei mici, deoarce intelegem sensibilitatea in situatiile in care copiii au nevoie si ii incurajam pe ei prin multe metode si prin o diploma de merit pentru ca au indeplinit si au urmat tot tratamentul.

Când să ne vizitezi la cabinet?

Cea dintâi vizită la stomatolog ar trebui să aibă loc după ce copilului i-au apărut primii dinţi. Şedinţele de stomatologie copii se concentrează, în egală măsură, pe tratament şi prevenţie. Atunci, copilul învaţă şi dspre igiena alimentaţiei, primeşte instrucţiuni despre periaj şi i se vorbeşte despre obiceiurile vicioase.

Tratamentele includ, adesea, şi intervenţii de fluorizare şi sigilări, pentru ca dinţii să fie protejaţi, atunci când copilul pleacă de la clinică şi mănâncă dulciuri. Fiecare intervenţie este adaptată pentru dinţi temporari sau permanenţi, iar prevenţia include şi potenţiale riscuri pe viitor. Medicii din echipa Rana Art Dent depistează şi anomalii dento-maxilare şi propun soluţiile cele mai eficiente pentru copii.

Cauţi un cabinet de stomatologie copii în sector 4, cu preţuri convenabile şi program între 09:00 şi 19:00, în cursul săptămânii? Ne găseşti în Sector 4, în zona Tineretului, în apropierea parcului.

ServiciuPreț (Lei)
Fluorizare100
Albire dentara cu laser EPIC1800

STOMATOLOGIE COPII PRET

Periaj profesional/air flow(copii)150
Obturatie glassionomer dinte temporar (lapte)100
Extractie dinte temporar (lapte)100
Extirpare - Tratament canal/sedinta100
Obturatie canal75

Servicii dentare

Tot ce ai nevoie pentru dinti
sanatosi si frumosi

Crezi ca serviciile Rana Art Dent pot fi imbunatatite?

lasa-ne un feedback care sa ne ajute sa ne imbunatatim serviciile