Detartraj

PROGRAMĂRI LA

(004) 0787 698 416

Pachet Profilaxie: Detartraj, Airflow și Periaj Profesional

În cadrul ședinţei de detartraj profesional, medicul stomatolog Rana-Art-Dent va îndepărta placa bacteriană şi tartrul, care s-a acumulat pe dantură. Chiar dacă ne spălăm pe dinţi des şi corect, cele două pot apărea pentru că unele spaţii (precum cele dintre măsele) sunt dificil sau imposibil de curăţat. Detartrajul are două mari beneficii principale: prevenirea cariilor şi menținerea albului natural al dinților.

Detartrajul profesional supragingival şi subgingival presupune trei etape de tratament, adunate într-o şedinţă care durează circa 30-60 de minute:

  1. Detartraj cu ultrasunete: Medicul stomatolog va curăţa tartul şi bacteriile cu ajutorul ultrasunetelor, ce emit vibraţii imperceptibile pentru urechea umană. Acestea dezintegrează tartrul, fără să rănească dintele.
  2. Air flow: Fluxul de aer protejează dintele, ca să nu fie supraîncălzit, timp în care curăţă placa bacteriană. Totul se întâmplă cu ajutorul unui jet ce conţine apă, aer şi particule de bicarbonat de sodiu. Air flow-ul este şi tehnica prin care se înlătură potenţialele pete pe dinţi, ce apar când tartrul devine vizibil.
  3. Periaj profesional: Se face cu o perie specială şi pastă profesională, imediat după detartraj. Periajul înlătură urmele rămase de placă dentară şi igienizează dantura.

Previne apariția cariilor cu ședințe regulate de detartraj!

Cea mai eficientă metodă de prevenire a cariilor de care te poţi bucura la cabinetul medicului este şedinţa de detartraj dentar, odată la şase luni sau trei – patru luni, în cazul fumătorilor. La capitolul avantaje, vei observa imediat după şedinţă că dinţii tăi sunt mai albi şi mai netezi. În plus, tratamentul este şi unul de profilaxie pentru că, în lipsa urmelor de placă bacteriană, scade riscul dezvoltării cariilor.

Nu ai nici un motiv să mai amâni programarea pentru detartraj! Tratamentul este nedureros și previne apariția carilor. La Rana Art Dent, te poţi programa pentru pachete de profilaxie, ce includ detartraj dentar cu ultrasunete şi airflow, dar şi periaj profesional. Vezi lista de prețuri mai jos! Pentru tratament, te aşteptăm la cabinetul din sector 4, la doar două minute de metrou Tineretului!

cat costa un detartraj dentar in 2020? si care sunt Beneficiile Unui Detartraj Dentar

Pacienți fericiți și mulțumiți

ServiciuPreț (Lei)
Aditie os/0.5g750
Membrana resorbabila/una750

ALBIRE SI PROFILAXIE PRET

Albire opalescence (include gutiere)950
Gutiere albire200
Gutiere bruxism250
Pachet profilaxie (detartraj ultrasunete + periaj profesional + air flow)350
Pachet profilaxie (detartraj ultrasunete + air flow)300
Ultrasunete150
Air flow150

Servicii dentare

Tot ce ai nevoie pentru dinti
sanatosi si frumosi

Informații utile și resurse despre menținerea și albirea dinților